Produkte Featured

Historia jonë

DeZhou HeShuo optoelectronic technology co., ltd. is a high-tech enterprise integrating scientific research, design, manufacturing, installation and debugging of solar energy and photovoltaic power generation.Kompania është e vendosur në qytetin e Dezhou, provincës Shandong, China, me kompani të përshtatshëm transportation.The është e angazhuar kryesisht në llambat e energjisë diellore (përfshirë llamba diellore rrugë, llambë LED rrugë, llambë kopsht peisazhit dhe kështu me radhë të gjitha llojet e llambave

Lexo më shumë

Arritje të reja


WhatsApp Online Chat!