Tentang Kami

DeZhou HeShuo optoelectronic technology co., ltd. ieu hiji perusahaan tinggi-tech integral tina ilmiah panalungtikan, desain, manufaktur, instalasi tur debugging tina tanaga surya sarta parusahaan kakuatan generation.The photovoltaic aya di kota Dezhou, Propinsi Shandong, Cina, jeung parusahaan transportation.The merenah utamana dina aktipitas tanaga surya lampu (kaasup lampu surya jalan, lampu jalan LED, lampu bentang kebon jeung saterusna sagala sorts lampu), solar photovoltaic sistim generasi kakuatan, kulawarga migunakeun photovoltaic sistim generasi kakuatan, sistem generasi kakuatan photovoltaic industri jeung dagang, panels surya, sarta loba lianna surya asesoris produk panalungtikan sarta pamekaran jeung produksi, pausahaan adopts nu internasional canggih teknologi jeung produksi parabot, prosedur nguji ketat, geus kahontal kinerja impressive dina widang power.All solar dina produk pausahaan ngadopsi standar kualitas internasional, jeung produk anu diékspor ka loba nagara jeung wewengkon di dunya. Éta téh deeply dipuji ku babaturan internasional sarta ngalayanan usaha jeung perorangan di Asia, Eropa, Afrika jeung nagara Asia tenggara anu cinta énergi anyar jeung industri tanaga surya.

Urang kasampak maju ka gawé bareng konsumén global nyieun hareup hadé.

1

2

3

4



WhatsApp Online Chat!